Lite efterlängtade pics från CPH:





Radiohead till Roskilde!

Första bandsläppet till roskilde är avslöjat och jag är väldigt nöjd.

RADIOHEAD!

Den stora frågan återstår dock... Blir det peace'n love eller blir det roskilde?
Att höra Creep live, tillsammans med ca 60 000 pers,
ja... det hade ju inte skadat mig i alla fall.

:P ?? <3

Nu ska jag inte vara den som är den som anmärker folk eftersom jag själv är rätt duktig på att stava fel ibland men när en medlem ur vår yngre generation skriver så här på sin bilddagbok, ja, då blir jag rädd.

"Idag va klassen på Naturhistoriska museet eller hur det stavas:P alexandra du kan ju skriva hur det stavas :P ?? <3" "Det va värsta tufft för det va ju riktiga djur dom hade där å allt.. liksom.. :D värsta coooolt :P <3"


Fattaru?

"Liljeqvist har fattat igen!" säger Per när han räcker över ännu ett rättskunskapsprov med MVG på. Jag fattar inte nästan längre alltså. Jag fattar numera.

Jag vet inte hur det kommer sig att jag har börjat vakna på rätt sida om kudden men en sak vet jag! Och det är att jag gillar det.

Skivan om moi

Jag har ju skrivit om det här med låtar innan.
Om hur jag har ett litet bagage med låtar som är lite då där, smått pinsamma, egentligen skit dåliga låtar men de betyder så otroligt mycket för mig att jag blir på ett alldeles lyriskt humör när de spelas! Kroppen börjar röra sig av sig själv i rätt så konstiga rörelser och att en hårborste eller en dedorant blir en mick är ingen ovanlighet.

Jag har funderat på hur mitt samlingsalbum skulle låta. Om man skulle sätta ihop en skiva som sammanfattar mitt liv med alla medgångar och motgångar. Det skulle vara kul att fundera över detta och sedan sätta ihop en sådan skiva.
Nu ska jag dock inte tänka mer på detta, då Filip snart kommer hit för att vi ska krypa ner under mitt täcke och filosofera.

Fortsättning följer alltså...


Själva livet

Dagen har varit bra. Vi har dansat och det var en märklig känsla att se sig själv i spegeln på de där MTV vickande sättet och jag konstaterade kort och gott att jag är ju rätt sexig faktiskt, trots mina gråa gympabyxor som hänger som om jag haft en blöja på mig. Och det är väl förbannat skönt att känna sig sexig i blöja!
Efter skolan åkte jag hem till Filip och pluggade eftersom ingen av oss men minst Filip pluggar om den andre inte tvingar en. Efterhand var mitt svar på alla Filips frågor "Den kan jag. Ta nästa", när Filip sedan säger "Det finns inga fler" känns det ännu bättre än att bara vara sexig i blöja. Att vara både smart och sexig i blöja är två skit bra flugor i en smäll.

Sen följde den unge mannen mig hem efter mina listiga övertalningsmetoder. Vi tog dock en liten omväg och köpte lotter, fullkomligt övertygad satt jag och skrapade, övertygad om att jag strax skulle bli miljonär. Funderade på vad jag skulle göra med pengarna. Givetvis vann jag inget. Jävla triss.

På söndag säljer jag julgodis.
Om ni kommer när jag inte har hela munnen full med godis och tuggar snabbt som in i helvete för att kunna ta emot era beställningar så kan jag råka ramla och välta ner lite godis i era händer och sedan låtsas som om det regnar. Om ni inte kommer blir det mer godis över till mig, så det är inte hela världen. Så kom helst inte.


En plättfri söndag

Det är alltid lika trevligt att jobba på örenäs. Speciellt när ens arbetskollega är en inkompetent herre (jobbar vanligtvis endast med tjejer) som tydligt visade hur mycket viktigare det var att prata med kockarna än att jobba.
Kockarna är najs, så jag förstår honom på ett sätt men lilla jag och 60 hungriga gäster i en trevlig lite kombination är inte lika najs.

När han inte var spårlöst försvunnen, pratade med kockarna eller sprungit iväg till entrén, var han fullt upptagen med att göra allting fel. Lägga gafflarna där knivarna ska vara (som deltidsperfektionist klarar jag inte av sånt utan stod och möblerade om alla skitiga bestick i det skitiga vattnet)

Lite då och då kände han för att skämta lite med mig, jag sympatiskrattade tillbaka och kollade på klockan. Bara två timmar kvar...

Dessutom var plättarna slut (Ni som känner mig vet att plättarna är en av de främsta anledningarna att jag gillar att jobba på örenäs). Men jag tog mig friheten att äta lite jordgubbar och hallon i stället, det är nästan lika gott.

Förövrigt tycker jag att ni ska lägga till Adams, min & Louise projektarbetsblogg i favoriter.
http://raceyourvoice.blogg.se/ (Kan någon berätta för mig hur man bär sig åt för att länka?)

Vad gör man inte för pengar?

Ikväll tänkte jag plugga på idéprovet så det skriker om det och även imorgon förmiddag. Inget skulle rubba min planering.. men så ringer det ett litet litet telefonsamtal. Det är min lilla lilla chéf som vill att jag ska servera frukost till 58 små små hotellgäster och vad gör man inte för pengar? Man är på plats imorgon KVART ÖVER SEX på morgonen i kjol och skjorta oj oj oj där rök det pluggandet.

Men jag blir rik i alla fall.

These are the days

Vår fabulous friday började fint.
Vackra flickor och finna pojkar fyllde Sandys lägenhet och kvällen vaknade till rätt rejält.
Musiken och ljudnivån ökade kraftigt efter x antal glas med diverse drycker.
Vi lekte lekar och förundrades över att vi fortfarande kunde allmänbildningsfrågorna som vi tryckte in i huvudet i tvåan.
vem var förste mannen i rymden? Jury Gagarin!
vilka var de första bröderna som... Wright!

Plötsligt fick vi väldigt brått ut från lägenheten då tanten i huset vars enda uppgift i livet är att förstöra för oss blev lack på vår ljudnivå. Vi styrde våra steg in mot tivoli men jag och my konstaterade i en fruktansvärd kö att de kunde glömma att vi skulle bjuda dem på vårat sällskap ikväll. Så vi och hennes två pojkar backade till schtekhuset.
Alldeles stilla stod vi och stirrade på dessa märkliga helsingborgare som beter sig mycket underligt med lite sprit i kroppen och konstaterade även nu att nej, detta funkar inte heller. Så vi styrde om ännu en gång och gick till Gyllene prag.

Utanför möts vi av en vakt som säger "Här är proppfullt, men ni kommer in ändå". Vi tackade och bugade och gick in till ett smockfullt GP där halva rosklide befann sig. Vart man än vände blicken fanns det någon som sa "aaah! vi träffades på roskilde". Plötsligt dök lisa, lycke, emelie, filip, jacob, robin, cj, pippa, abel och melissa upp också och allt blev väldigt fint.

Sedan spenderade jag natten hos min käre pojkvän men det är en helt annan historia!

Fabulous friday

Ikväll är det fest. Redan igår skrev sandy att vi skulle get wasted över hela kollegieblocket och visade mig tvärs över klassrummet med stort leende på läpparna. Alldeles för många på tok för snygga tjejer och ett par härliga pojkar ska samlas i Sandys lägenhet as usual och sedan ska vi ut i dimman. (Kan man ens kalla att gå till hbgs enda uteställe för dimman?)

Hur som helst. Till dimman ska vi.
Det kommer bli fabulous
Vi kommer vara fabulous
Kommer du?

Så här blir konsekvenserna av hiphop! (ännu ett tips från sjöholmen)


Superskön unge! (tips från mrs. Sjöholm)


Dagens outfit

image36

Förbanna inte mörkret

Min pluggångest har halverats och mina tankar ligger i soffan och kollar på en film, vilar upp sig, tar igen sig.
De känner inte att de behöver STRESSA STRESSA STRESSA.

Idrottslektionen gick skit bra och jag har numera över 100% närvaro på idrotten denna termin.
"Läxförhöret" idag gick ännu bättre och jag tror att jag har en god chans till MVG.
Rättegången är som sagt avklarad och jag skrev nyss färdigt arbetet om det som även det blev väldigt bra.
Som om inte det vore nog har jag precis börjat på naturkunskapsarbetet, HEJA MIG.

"Förbanna inte mörkret,
tänd en lampa"

Jag har tänt en jävla massa lampor nu och vet ni? det ser rätt ljust ut.

Ingen vanlig onsdag

Idag har jag och Filip varit på misshandelsrättegång, romantiskt va?
Det finns inte så mycket att säga av intresse mer än att: om blickar kunde döda , så hade den målsägande blivit dödad av den tilltalande. & att de två samt 3 vittnen gav olika historier om vad som hände. Jag hade inte velat vara den som skulle välja den "riktiga" och har själv mycket svårt för att avgöra vem som gjort vad och inte.

Tyvärr fick vi inte reda på hur det slutar. Den åklagande vill att den tilltalade ska hamna i fängelse och betala 12000 kr i skadestånd och den tilltalande tycker att målet ska läggas ner då ingen misshandel ägt rum.

De om de - puss på er

Jag är sjukskriven

Jag ringde Robins krisjour innan och möts av ett HEEEEEJ ISABELLE, sånt gillar vi! det peppade mig till att bygga upp en pluggarmé bestående av mig, och filip. Och som jag pluggade sen. Och nu har jag sammanfattat hit och dit och känner mig väldigt nöjd.

På G som jag var tänkte jag laga mumsig mat och springer upp för tappan då jag plötsligt ser hur jag ramlar. Det hela går i slowmotion och jag minns hur jag tänker på väg ner mot trappans alla vassa kanter: Håhå nu ramlar jag! undra om det kommer göra ont? hinner jag göra något? näe. Var en man nu! KRASCH! armar och ben flyger åt håll och kanter i en jävla smäll. Pappa vänder sig om och kollar på mig samtidigt som han halvskriker "VAD SYSSLAR DU MED?" jag svarar "RAMLAR!" vad ser det ut som liksom? Nej jag bara tänkte att det kunde vara en kul grej att slå sig halvt fördärvad så här på tisdagseftermiddagen.

Det hela har resulterat i en knallröd häl med en blåsa på.
Jag hoppas ni förstår att jag inte kommer kunna vara närvarande i skolan de närmsta 2-3 veckorna.

Mina kommande sociala veckor

Kära ni! nu ska jag presentera mina fantastiska veckor för er.

Idag, har jag vairt med och slitit som ett djur på tvåornas idrottslektion. Varför jag slösar min dyrbara tid på att göra någon jag inte gillar för att få ett högre betyg i något som jag inte har någon användning av? Ja. Det är en mycket bra fråga. Svaret på den är att mina kärlekshandtag går mig på nerverna och jag gillar inte betyget G.

Nu och fram tills jag går och lägger mig måste jag plugga rättskunskap till "läxförhöret" imorgon. (läs: prov)

Imorgon, ska jag ha "läxförhör". Efter skolan ska jag på en misshandels rättegång som uppgift i rättskunskapen (nej, jag alltså inte bjudit någon på mina fantastiskt muskulösa armar) Därefter måste jag påbörja ett arbete om anorexia som jag fick reda på idag och som ska vara klart nästa fredag samt redovisas.

På torsdag, är det en vecka kvar tills vi ska under 3 timmar sammanfatta hela Idé och lärdomskunskapen på ett på tok för stort prov, alltså: plugga plugga plugga.

Sen är det helg och nån måtta får det vara, för då är det fest.

Mån, tis, ons
nästa vecka ska jag plugga idé och lärdom som tusan samt färdigställa naturkunskapsarbetet.

Tors, provet äger rum. Hjälp.

Fre, naturkunskapsarbetet ska vara färdigt och redovisas.

SEN skulle man ju kunna tro att nu kan jag slappna av, ta det lungt, men nej. Då väntar ett jätte prov i naturkunskap på typ allt och de proven skojar man inte om då de flesta frågor lyder "Berätta allt du vet om..."

Men det fixar jag. För det gör jag alltid.

Lördag

Det är lördag , en mycket fin lördag.
Jag sitter här uppklädd från topp till tå och luktar kokos i en svart klänning á la Louise.
Det är 50-års kalas hos Thomas , Filips fajja som han så fint kallar honom och givetvis ska Liljeqvistarna vara på plats. Mamma har varit väldigt fyndig och skojat till det med presenter hit och dit och det hela är väldigt finurligt men man förstår inte om hon inte förklarar (eller är det bara jag?)

De där med att skratta åt sina egna skämt ligger i alla fall i familjen
och jag kommer aldrig förstå varför man inte får göra det!
Man hade ju inte sagt skämtet om det inte var roligt och är det roligt så skrattar man! och därmed bastu.

Au revoir!


Badoljan

Tänder ljus, släcker ner och strör ut smältbara små blommor i badkaret. Känner att saker och ting blir lite för romantiskt och förstör stämningen med att säga: Ska vi inte ha lite badolja också, eller vad säger du badoljan? Tyst! Säger Filip och låtsas bli tjurig. Känsligt ämne.

När vi badade tillsammans första gången skulle Filip lyxa till det lite genom att hälla badolja i badkaret. Att det stod "några droppar räcker" på paketen kändes inte så viktigt för honom.
Lena som barnrumpor somnade vi in den kvällen. Dagen efter luktar hela källaren badolja och badkaret har missfärgats till en klarblå ton och badolje lukten i lakanen försvann inte ens efter tvätt i tvättmaskinen.

Filip och badoljor gillar inte varandra längre.
Det tycker jag är väldigt roande.

Jag har blivit räddad!

V: jag kan rädda dig, vi tar första tåg mot göteborg, går på konsert, partajjar hela natten, och tar morgontåget tillbaks.

V: Eller så tar vi en bil o kör så långt söderut vi kan. Så är vi i Italien till lördag eftermiddag

I: vi gör det vi gör det vi gör det!

V: låter bra ? Jag är på alltså..

I: jag med, men jag är fattig

V: Det är därför vi TAR bilen

HAHA! Victor mina damer och herrar!
Vi skickar ett vykort från Italien...

so long suckers

Fredag

"hur är läget idag?"
"det är fredag, man mår alltid bra på en fredag"

SWISCH så blev denna fredag som vilket söndag som helst
för nu ska jag sitta här i all min ensamhet och kuckelura i alldeles för många timmar
-känns sådär kul.

kan Du inte komma och rädda mig? ta med mig ut på äventyr? galenskap?
det skulle jag behöva.


Plugga=Fotografera

När "plugga" är lika med att fotografera så pluggar jag mer än gärna. Så nu har jag äntligen lyckats bli färdig med kommunikations uppgiften där vi ska göra 5 affischer med reklam för en bokaffär. Mamma tycker inte att jag ska visa det färdiga resultatet för någon eftersom hon tycker att jag ska sälja allihop till en bokaffär.

Det är en mycket frestande tanke...

image35

Förvirring på hög nivå

Jag är en mycket förvirrad kvinna för tillfället och hade jag varit du hade jag inte tagit mig på för stort allvar.
Tio över sex idag satt jag och frös i busshållsplatsen till ungefär 20 över, tänkte, varför kommer inte bussen?
Svaret på den frågan är enkelt: för att jag gått ut till bussen en timme för tidigt. EN TIMME!
Det hade kanske varit ok om man bor ett par bil ifrån busshållsplatsen men då den ligger faktiskt precis utanför huset är det inte okej!

Jag upptäckte även att den nya väskan jag köpte idag är borta. Putts väck. Jag har lust att slå till mig själv och säga åt mig att nu jävlar! nu får du ta dig i kragen och börja använda hjärnan igen!

Filip, du kommer nog snart få göra den där anmälningen efter en försvunnen flickvän som du yrade om.. för en vacker dag kommer jag bli av med mig själv!

Män & fishy

Men men manly men! det ständiga samtalsämnet. De är svin hit och svin dit och gud vad vi är trötta på dem men gud så fina de är! Jag måste dock slå ett litet slag för männen och säga att kvinnor kan vara precis lika mycket svin som männen om inte värre! men vad vi aldrig skulle göra är att se alla män vi möter som könsorgan. Det är aldrig det första vi tänker på utan snarare: vilken snygg stil han har, han är rolig, oj silka vackra ögon och silket fint  hår! osv. Och jag förstår att ni har det jobbigt nu killar, att ni inte förstår vad jag pratar om för självklart är det bröst och rumpor man kollar på först & främst och om personen i fråga har en kass personlighet ja skit i det för hon har ju faktiskt bröst! Ja jag vet att jag överdriver lite och att det faktiskt finns män som inte stämmer in här men de är sällsynta! oerhört sällsynta!

Hur som helst läste jag nyss ännu ett inlägg av silverfisken som sa något alldeles underbart som vanligt. Han skrev att en Best Man på ett bröllop är lite mycket att lova då han är glad om han har en "Half Decent Man Who Hasn?t Fucked Around. A Lot."

Nu ska jag och Sandy se Magnus Betnér och det kommer givetvis bli ljuuuvligt.

Lite om moi

(x) har haft oskyddat sex
(x) har sagt nej till sex
(x) cyklat utan händer
(x) känt dig som ett as
(x) kysst dig själv i spegeln
(x) viskat i någons öra

( ) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon du älskar
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
( ) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
( ) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
(x) varit ordlös

(x) hatar värme
(x) skrivit på någons arm
( ) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
(x) älskat i månljus (eller var det solnedgång?)

(x) har ätit middag med någon du tycker om
( ) har hatat dina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
( ) sjunger i duschen

(x) har sett någon dö
(x) har vibrerat av nervositet
( ) slängt porslin i väggen
( ) tyckt att pengar är viktigare än något annat

( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) skulle dö för någon
(x ) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon

( ) älskar någon som inte vet om det
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) hållit i en orm
( ) Varit så full att du inte kunnat gå
( ) trott att du var odödlig
( ) kastat din telefon i vattnet

(x) Vaknat av att du gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) Önskar sig ett liv med en speciell person
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än 20 gånger
( ) kysser med öppna ögon

( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller flera språk
(ibland) har bra självförtroende
(vet inte) tror på gud

( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(ibland) trivs med din kropp

( ) är dålig på att säga nej
( ) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen

(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en vän

( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
(lite!) gillar muskler

( ) är mest sugen på sex på morgonen
(x) hatar mjölk
(x) har haft tungan i någons öra
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) har snusat
(x) har rökt
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och mula
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

Monday bloody monday

Det har varit en tuff dag idag. Våran klass slog så-här-många-onödiga-och-dumma-saker-kan-jag-säga-på-en-lektion rekordet idag, igen, och sen fick jag ett pms anfall på ingenting tror jag och pms har jag ju typ 1 gång om året så det slutade med att jag tyckte att det var rätt roligt att ha pms (va?). Den stora finalen idag var ändå när vår idrottslärare säger att han ska prata med en 5-6 elever och jag känner tusan också, jag är en av dem och detta är ett samtal av dålig sort.

Givetvis var jag en av dem. För låg närvaro hit och för hög frånvaro dit. Hur som helst var det inte så illa det kunde varit och om jag bara tar igen 4 lektioner och är bra på dem så har jag mitt VG. Jag var dock väldigt noga med att berätta för honom att jag har haft 100% närvaro denna terminen vilket är väldigt stort för någon som tycker att sport är fruktansvärt tråkigt och som faktiskt föredrar att inte röra på sig alls.

Sandy och jag bestämde oss faktiskt för något väldigt revolutionerande idag! Vi ska köpa varsitt träningskort en gång för alla och börja träna på riktigt. Då jag är en person av mycket snack och lite verkstad när det kommer till träning får vi se hur detta går men Sandy är nog inte den typen, hoppas jag, så i så fall kommer detta gå galant! Håll alla tummar ni har nu på att jag faktiskt tar ett steg ur min lata, fina värld.


Herr Schulman! skärpning!

"Tyckte ni att Pontare var ett freak i Melodifestivalen? Eller Nanne med troll-öronen? Eller de där psykleende brandmännen? Då har ni inte sett Bert Karlsson än. Om ryktet att han ska ställa upp i Melodifestivalen stämmer så ska jag inte bara se det. Jag ska banda det och se det igen och igen."

-Alex Schulman.

Alex! du är magnifik och jag saknar dig. Se nu till att komma tillbaka, genast!

Trevliga arbetskamrater

Föreställ dig det här: Två servitriser ska duka en stor matsal tillsammans. 1000 olika sorters bestick, olika glas och fina servetter osv. på en fin resturang (läs: örenäs) Bara vissa bord ska dock dukas, den ena servitrisen har inte så stor erfarenhet av bordsdukning men detta har den andra.

Detta händer: Den oerfarna servitrisen heter Isabelle och hon går fram till ett stort bord som någon lagt en duk på, tänker att detta bord ska dukas! Så hon lägger fram allt precis som det ska vara och efter en stund frågar hon den andra servitrisen som är brevid henne (obersevera! hon är brevid Isabelle) om hur många som ska sitta vid detta bord? Den erfarna servitrisen svarar med ett riktigt skadeglädje-leende: "Det ska inte sitta någon vid det bordet".
Isabelle stirrar på den erfarna servitrisen med stora ögon och säger: "Ursäkta?" i hopp om att hon hört fel. Det hade hon inte och får duka av allt igen. DU KUNDE INTE SAGT DET LITE TIDIGARE? skriker en röst i Isabelles huvud då hon tyst går ut ur matsalen. Den erfarna servitrisen roppar efter henne: "Du kan.. du kan ju byta ljus!" Isabelle tänker: "Och du! du kan.. du kan ju gå och dö!"

Filip&Fredrik under hypnos

Ni får ursäkta mig, men jag älskar Filip&Fredrik. De är helt underbara! Så här får ni ett klipp till, då de tar reda på om man kan göra knäppa grejer under hypnos. Och knäppt blir det! frågan är om man ska tro på det eller inte?


En liten liten runk

Kommer ni ihåg när jag skrev om Boston Tea Party och att jag tyckte att det var äkta humor?
När Filip säger "och en liten liten runk" och Fredrik viker sig dubbel i 2 minuter av skratt medans de andra fortsätter som om inget hänt?

Här är det.


Fredag

Inatt hade jag manligt sällskap och det är väll bara för fint! När jag sedan går och duschar på morgonen och kommer tillbaka till rummet och tänder lampan så hör man lite mummel från en på tok för trött pojkvän som drar täcket över huvudet. När jag sedan sätter på fönen förvärras dessa mummel rätt rejält och Filip viftar lite hjälplöst med armarna och mumlar någonting om att jag ska stänga av och krypa ner hos honom igen.

När jag tillslut stört honom tillräckligt mycket och han kommer på att han faktiskt inte kommer kunna somna om lägger han huvudet i mitt knä och jag omfamnas av två jätte armar som säger "mmmm, magen". Efter ytterligare ett par försök att få mig att krypa ner i sängen igen går jag ut i köket för att fixa frukost. DÅ hör man hur Filip hasar sig upp ur sängen och kommer ut till ett serverat bord "jag har det alldeles för bra" säger han och jag kan inte göra annat än att hålla med.

Jacob, Filip, Marcus och jag käkade indiskt idag och det är ju bara så jävla gott! sen begav jag mig ut i regnet och blåsten för att åka till helsingör och bli maserad och för att få kiropraktik och nu har jag äntligen kommit hem och har inga som helst planer på att bege mig ut i höstskiten igen. Jag ska spendera hela kvällen med mig själv och göra alla de där sakerna jag skutit upp så länge och bara vara.

Au revoir

Balklänning på G!

Alldeles nyss pratade jag med tjejen som ska sy min balklänning och beställde 8 m gräddvitt sidentyg från Thailand. Therese som hon heter jobbar på en teater (tror det var malmös) och syr skådisarnas kläder, med andra ord är hon en riktig hajare på att sy!

Jag känner på mig att jag kommer vara gorgeus på balen.

About fishy

Ibland blir jag lite arg på silverfisken. Hur tusan bär han sig åt för att sitta där på andra sidan jorden och sätta ord på det jag känner tycker och vill? Jag känner igen mig så mycket i honom. Hans ord och hans liv liksom lägger fler pusselbitar i mitt pussel (om ni förstår) och gör så att jag kan se konturerna lite bättre. Han skrev nyss ett inlägg som heter "Vid sidan om världen" och jag sitter här och suckar och stånkar när jag läser för det är ju så jag känner, det är så jag vill ha det, det är den vägen jag vill gå, det är där jag vill vara om tio år.

Jag nästan uppmunar er att läsa hans inlägg "Vid sidan om världen". Speciellt My och Sandy eftersom vi pratar om liknade saker hela dagarna. Ni hittar det här: http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.394

"För trots att vi slösade bort våra liv har jag aldrig känt mig mer levande än jag gjorde då tillsammans med mina "trasiga" vänner. Tillsammans levde vi vid sidan om den riktiga världen.

Det var vi och ingenting.

Men det var i alla fall vi".


Isabelle & My Law

Jag och My är i full gång med att planera förförartaktiker. Vi har världens sexigaste man i sikte och vi har inga planer på att ge oss förrän vi har rott båten i land. Mannen är ingen mindre än Jude Law och efter vårat bildsökande hittade jag en utmärkt plan! vi ska göra som tjejerna som fångar honom i Alfie, nämligen så här:

image34

Till en plats där sånt som vi är flera

kom vi flyttar, kom vi flyttar bort
vi behöver inte vara här mera
kom vi flyttar, vad ska vi gör här?
festa , shoppa, supa konsumera?
Nej, kom vi flyttar
flyttar härifrån till en plats där sånt som vi är flera..
Kom vi flyttar ingen saknar oss änså,
bara åka inte reflektera..

För dom är fina vi är fula dom är glada vi är sura
dom är nöjda vi vill mera
Å, jag önskar vi var flera..

Istället för regn tack

image31



























With or without you

För att det här, det här är det mäktigaste jag sätt i hela mitt liv. Om ni inte ser detta är ni dumma i huvudet så se så, skruva upp volymen och njut, ungefär efter halva ryser man i tårna och ögonen fylls med tårar.

Förstår du att du måste se detta klipp?



Arcade Fire



Neon Bible live i en hiss. Jag älskar det.

I will never leave untill the day I do

Idag är ingen bra dag.

I skolan blev man bara påmind om allt som man faktiskt måste göra och plugga hit och plugga dit och allt jag kunde kände var nejförihelvete jag vill ju resa bort . Uppleva, Älska, hitta nytt hitta hem vad som helst men inte plugga, och inte Sverige. Australien är lagom långt borta tycker jag and I wanna find whatever there is to find!
Kan du inte bara vara så snäll och ta mig dit nu? Ja, DU.

Ett välserverat MVG på min bildanalys och en bra konversation med My om men men manly men var däremot väldigt fint. Jag tänkte att jag missar bussen som går nu för att ta igen förlorad tid med Filip men när han var inte var sugen på mig oblev jag väldigt avsugen (om man är sugen och sen inte är sugen längre blir man avsugen då?).

Jag och my hade ett trevlig samtal om tiden då jag var ful som stryk, tönten med stort T men omedveten som jag var levde jag i min lilla lyckliga bubbla och tyckte att jag var en riktig sexy mama. Nu är coolingarna i snygga gänget mina vänner och vi kan tillsamma skratta åt hur de inte kunde vara med mig för att jag var för mesig. Det är väl fint hur tiderna förändras...

Nu skulle jag kunna plugga på allt vi har till imorgon men eftersom jag glömde ta hem alla böcker jag behöver kommer det inte gå, jaja don't worry be happy som vi sa i köpenhamn.

Mer CPH!

www.sandyarfashion.blogg.se

Där mina vänner! där ska ni gå in för att få en fin beskrivning om min och Sandys galna natt i köpenhamn.
Lite senare ska jag bjuda på någon av våra 140 bilder.

Snice in CPH!

Jag har lite beslutsångest över var jag ska börja berätta om mitt och Sandys dygn, det har hänt på tok för mycket på för få timmar.

Jag vet inte riktigt när eller hur det började men vi började i alla fall med varsin flaska vin och en jacuzzi på hotell Clarion. Därefter dansades det till alldeles för hög musik men Sandy sa Skit i det nu, ikväll är det rock'n roll. Några timmar senare styrde vi våra steg ut i dimman. Galenskaperna började precis utanför hotellet när jag säger Sandy, vi får inte bli för fulla ikväll och hon säger nänä och faller pladask ner i asfalten. Vi missade sista bussen till stan men kommer ändå dit tillslut under mystiska omständigheter.

På ströget hittade vi en man som sjöng Wonderwall och vi stämde genast in i vacker skönsång och inte fullt så vacker dans. Det tar inte lång tid förrän två killar stannar och joinar gemenskapen och därefter tar de oss till ett väldigt trevligt ställe. De frågar So, how do you want to feel tonight? Och vi svarar fucking mental! Vilket resulterar i att de lassar upp cosmos och snapsar i all oändlighet. Sen pratade vi, dansade och spelade fotbolls flipper spel av alla saker och timmarna bara flög förbi och det är här någonstans minnesluckorna kommer in. Vi träffade en ko som vi mjölkade och så otroligt mycket sköna människor att vi inte visste vart vi skulle ta vägen. Vi sprang genom gatorna och utförde konversationer med allt som rörde sig och så sjöng vi och dansade och snapsade lite till och och och jag kan fortsätta i evigheter.

När klockan slog 4 kände vi att det var dags att börja efterfesta i vårat hotellrum och började den oändliga jakten på en taxi. Men så råkade vi hamna utanför ännu en klubb då destination unknow slås på och jag bönar och ber Sandy om att vi bara ska dansa i 5 minuter till?

Hem kom vi tillslut och där börjar vi efterfesta som aldrig förr och att vi inte fick någon tillsägelse är ett under. Vid halv 6 hade vi lyckats komma ner i våra sängar och lite senare vaknar jag av att någon står och drar i mitt täcke och säger något i stil med att vi faktiskt inte kan ha två täcken? Borta som jag var log jag och somnade om. Idag fick vi veta att det var Sandys mamma som kommit. Hon hade först knackat, sen bett hotellet ringa till vårat rum och tillslut fått egna nycklar för att komma in. Lagom utslagna alltså...

Sandys sista ord innan hon somnade var Isabelle, du är snice.
Och man skulle kunna säga att detta dygn var ett helt otroligt sniceigt äventyr. Tack Sandy!


Maybe maybe maybe we'll be screaming out for more

Bytade ut min eldade klänning till en likadan i svart. Svart svart svart allt på mig var svart men mina kinder var röda och jag blev ju sugen ändå, ganska rejält sugen faktiskt. Efter en cider eller två rörde vi benen i takt till Petes fagra röst, sjöng eller jag menar skrek med i texterna "Is she more beautiful, is she more beautiful, is she more beautiful than me?" Min klänning åkte upp någon decimeter Louise sa att så där, så där skulle man ha det. Sandy var fager som få och vi konstaterade att alla är skit snygga i hennes glasögon utan glas. På väg mot stan stämde herrarna in i fulsång och sjöng tills deras röster sprack och resten av bussen kollade irriterat på oss. Någon sa till mig att jag skulle le lite åt dem så de inte skulle bli arga, så jag log och en herre kom fram till mig och frågade om jag hade någon där hemma, om jag har någon därhemma som i pojkvän menar du? ja det har jag.

In på Tivoli kom vi och jag kände hela världen eller var ni inte allihop där igår? kramar hit och kramar dit, sandy tappade mina pengar vilket jag berättade för någon stackars bartender och tyckte att det var skäl nog till att jag skulle få gratis dricka. Då kom Robin och bjöd mig tack tack det ska jag komma ihåg! Sprang rakt in i en mycket gammal vän och vi skrek och kramades och jag sa att dig, dig var jag kär i och han sa va? men jag var ju kär i dig också! så skrattade vi och han bjöd mig på en cider till och sa Gud så vacker du har blivit och jag sa tack gode gud för sist vi sågs var jag ful som stryk.

Träffade ännu en gammal bekant som jag inte träffat på 8 år och hon sa att jag var mig lik och vet du att Jesper är här? träffade då Jesper också som jag inte heller träffat på 8 år och han såg precis likadan ut som då och han frågade om jag fortfarande var vegetarian och älskade keso också skrattade vi igen och de trodde inte sina öron när jag sa att jag faktiskt äter kyckling också.

Sen dansade vi, oj vad vi dansade.


Eldad klänning

utgång ja, inte alls sugen. Tänker att jag åtminstonde kan se sugen ut och planerar att ha min nya klänning som jag köpte för hela 49 kr. Kommer på att den ligger i tvättmaskinen och känner att the only way is down from here. Men så kommer jag på den galanta idén att jag kan sätta på en brasa och torka klännigen snabbt som fan! Så jag tänder mitt livs första brasa och är väldigt förvånad över att det går...

Nu sitter jag är och ser sugen ut i min nya torra klänning som har fått stora bruna brännmärken under ena armen.
Det påminner om något mindre trevligt men ikväll skiter jag i det.

Nu ska jag göra min feja fin och sedan är det dags att möta Sandy och sen får vi se vart kvällen bär av.

Rent hår eller spyor? Rent hår!

Vattnet i glumslöv har blivit giftigt av något slag och om vi får kontakt med det så blir vi magsjuka! Alltså kan vi inte laga mat med vatten, duscha, borsta tänderna eller tvätta händerna. Det roligaste med det här är att det ska hålla på i ett par dagar! GUD, vad jag kommer lukta gott på måndag!

Det är vid dessa tillfällen man upptäcker hur låst man är vi vårat samhälle. Om de bara slutar ha rent vatten går allt ur funktion. Och jag inser hur fåfäng jag är då jag imorgon självklart kommer tvätta mitt hår och riskera att bli magsjuk. Allt för min och Sandys vilda lördagsnatt i köpenhamn!

Nu bär det strax av till Adam, där det ska förfestas och sedan ska vi till Tivoli för omväxlings skull (hm).

Ajöken

Mammor på min svarta lista!

Inte ett enda ord har ni fått av mig på länge därför att jag helt enkelt varit för upptagen med att klippa spöken!

Nu är det sista spöket klippt och min jobbe vecka är över. Mammor har glidit rätt in på min svarta lista för de är de största egoisterna jag någonsin stött på. Deras barn ska minsann ha de finaste nya papprena, de finaste pennorna och de bästa platserna. Att ta ett papper någon annan ritat något på i ett litet hörn? NEJNEJ det går inte! Sedan ska de sitta brevid sina barn också vilket vi inte uppskattar eftersom vi har ytterst få sittplatser.

"Ursäkta, men detta är en verkstad för barn så skulle du kunna lämna din plats?" får man snällt fråga mammorna och då flyttar de motvilligt på sig.

När barnen sen har det finaste materialet och familjen har tagit upp alla platser, ja, då skulle man kunna tro att barnet ska få pyssla! men inte då. Barnet kan ju rita snett eller klippa fel så det är mammorna som sitter där och klipper och klistrar brevid barnen som snällt får titta.

Vem vet! de kanske dör av att klippa eller rita fel.

RSS 2.0