Tack gode Gud för att vi hade änglavakt ikväll.

Det är i chocktillstånd och med tårar i ögonen jag kommer på mig själv med att sitta här och tacka Gud eller vem jag nu tror på för att jag och Louise inte ligger på akuten med bortsprängda kroppsdelar ikväll. Ändrar genast mitt namn på msn. "Waiting for som action" känns inte riktigt rätt längre. Jag har fått action så det räcker och blir över.

Vi åkte idag in till Landskrona för att sola solarium för att vara lite fina på nyår. Efteråt går vi till busshållplatsen och eftersom det var en kvart kvar tills bussen skulle gå tänkte vi att vi går till nästa station så länge.

Kommer inte så långt förrän vi hör att massor av raketer smälls av i närheten och vi bestämmer oss för att vända och gå tillbaka. "Det säkra före det osäkra" säger jag.

Så vi sätter oss ner i busskuren och småpratar då en svart bil kör mot oss, stannar, vevar ner rutan och jag ser hur de slänger ut en påtänd raket mot oss (Nej, jag överdriver inte). Här minns jag ingenting mer än att jag och Louise kollar på varandra i en bråkdels sekund och därefter har vi sprungit ut ur kuren. Jag minns inte hur det gick till, kroppen bara rörde sig av sig själv.

Två sekunder efter att vi sprungit ut smäller raketen av i busshållsplatsen i en väldig smäll och därefter flyger den iväg längs marken och smäller av igen någon meter från våra springande fötter.

Jag gråter och skakar och likaså gör Louise, bilen har kört iväg men då den lika gärna kan komma tillbaka leder Louise mig därifrån eftersom jag var så chockad att jag inte visste vad jag gjorde längre. Mellan tårarna säger jag TACK, tack gode Gud för att de inte tände på den raketen några sekunder tidigare då den hade smällt på oss och kanske skadat oss för livet.

Mina fingrar skakar inte längre och tårarna har slutat rinna, jag ser mig i spegeln och uppskattar plötsligt varenda millimeter samtidigt som jag fylls av hat och frågetecken.

Vad hade människorna i denna bil för avsikt? att vi skulle bli spränga i småbitar? Tänkte de någonsin på hur konsekvenserna hade kunnat bli av deras handlande? Om en kvinna stått där med sin barnvagn eller en äldre person suttit där, hade de kastat ändå? Förstår de att de kanske inte hunnit ut som vi gjorde?

Jag hade velat ha personen framför mig,
jag hade velat veta hur han tänkte när han valde att göra så här,
och jag hoppas att det inte är fler i Landskrona som möter denna bil ikväll eller någon annan kväll. En liten del av mig önskar att de krockar in i en vägg och blir så pass skadade att de får sitta förlamade i en rullstol resten av livet.


David Shrigley mina damer och herrar, han är min idol.

image72

Nyår

Nyår är den kvällen på året som har mest förväntningar över sig.
Klänningen ska vara snygg, maten ska vara underbar, festen ska vara outstanding och ingenting ska gå fel! Det börjar alltid med en middag och en förfest och sedan ger man sig ut i staden till festen med stort F. Trodde man.
För det är där ungefär som det inte riktigt håller längre, förväntningarna förverkligas inte och man suckar och stånkar och säger att man minsann hade trevligare på förfesten.

Så i år tänker vi förfesta hela natten. Jag och Jacob ska slänga ihop en underbar middag för nära och kära och Filip ska hjälpa till eftersom han är "el meastro i la kotchen" som han själv säger.

God mat, billig skumpa och härliga vänner - Med den blandningen går det inte att misslyckas.

If you weren't real I would make you up!

På senaste tiden har två personer besökt mitt rum och klätt av sig kläderna framför min kamera och det uppskattar jag minsann då det är trevligt att fota någon annan än mig själv för omväxlings skull. Jag tänkte dela med mig av min nakna man till er! Enjoy.


image68 image71

Godmorgon världen

en liten skål med honung och gurkmeja (mjukar upp halsen)
en kopp med te
ett glas färskpressad juice
ett glas med någon brustablett för halsen, har jag framför mig i detta nu.

jag mår.. jätte bra.

En sjuklings dagbok

När jag tappade rösten, igen, vid 8 bestämde jag mig för att gå och lägga mig. Somnade därefter lungt och tryggt invirad i min täcke med "vaggvisa för flyktbenägna" i öronen.

Vaknar vid halv 1 då Filips legendariska fyllesms började trilla in, vissa var denna gång läsbara och andra inte jag tänkte bjuda på två :

"Haj! I det djupa vattnet! sova på en luftmadrass! ska vi ntlla?"

"Mtlbjagd" (Ibland kan man försöka lista ut vad det kunde ha stått men inte denna gången, förstår ni?)

Därefter ringer Jacob två gånger och med min stora saknad av röst och mitt ännu större behov av sömn stängde jag av båda samtalen (Jacob jag tror du förstår, vad hade du på hjärtat?)

Sedan sov jag igen och allt som allt har jag inatt sovit 14½ timme, vilket borde vara nytt rekord för min del och nu mår jag faktiskt bättre men min röst är fortfrande icke existerande så jag hinkar te med honung och hoppas på att den dyker upp snart eftersom jag ska bjuda min käre pojkvän på resturang idag.

Ps. nu kom rösten. ds.

När Josh Hartnett dör - ja, då gråter jag.

Jag är sjuk, hostar och snörvlar som om jag inte hade något bättre för mig. Så min utgång är inställd och istället kurerar jag mig ordentligt och ser till att vara frisk som en nötkärna till nyår!
La mig i soffan och började zappa lite på tv:n, hamnar mitt i pearl harbour så nu sitter jag här med knallröda ögon och kinder och har gråtit mer än jag gjort det senaste året tillsammans. Jag gråter och ni festar - silken grej.

To much of a good thing, is just enough for me.

Min mage släpar i marken när jag går av all choklad, alla kakor och all mat jag tryckt i mig,
jag äter mina egna bakade lussebullar som smakar himmel,
jag lyssnar på musik i min nya ipod (tack snälla tomten!),
jag har kollat på kalle,
snart görs det julgröt.
och imorgon är det pubrunda (följ med om du vill).

Allt är som det ska vara. Det är en riktigt riktigt god jul.

Min julklapp till er hade varit en länk till en av världens bästa låtar, men ingen vill ju hjälpa mig med hur man länkar till detta (?) så jag rekommenderar varmt : Muse - Feeling good

Från tomten till Isabelle - God Jul!

Vaknar i Filips armar, kissnödig som tusan, går ner i källarn för att gå på toa, går på toa, känner för att tänka AAAHH men då märker jag en konstig känsla. Jag är fortfarande kissnödig? Säger inte aaahh och välkomnar en urinvägsinfektion. Bra! härligt! så här lagom till jul är det väl underbart. Det enda som saknas nu är ju att vara medicated som passar så fint ihop med alkoholen jag tänkte förtära på nyårsafton. Jättefint, verkligen.

Urinvägsinfektion är en dålig uppfinning.

Ännu en kväll i dimman

Igår var vi ute och röjde igen, såklart. Och det var en underbart trevlig kväll i de bästas sällskap.Vi grät och kramades och pussades och snappsade och gjorde kärleksförklaringar. Precis som vanligt. Jag lyckades även dra hem ett trevligt hämsläp , eller han drog hem sig själv till mig utan protester från min sida snarare. Jag måste också tyvärr erkänna att jag brutit mitt månadslöfte (ni som vet, ni förstår) men det är lungt - det var värt det. Jag klarade ju faktiskt fyra dagar!

Nu kommer Oscar snart hit och då ska vi åka och handla julklappar på väla som lär vara bombaderat med folk, men det gör inget för någonstans där finns Sandy och jag måste säga hejdå till denna vackra dam som beger sig till Thailand snart. (Vi är naturligtvis inte avis. Vem skulle vilja ligga på stranden när man kan traska runder här i tusen minus?)

so long

C'mon happy lovers

Igår var en fin kväll med fina camponiter. Det är precis som Cornelia sa i sitt tal på nobelmiddagen: "Procivitas har pengar, men vi! vi har kärlek" alla blev naturligtvis kära och parade sig som djur i alla håll och kanter, precis som vanligt. Jag fyllesnackade mer än vanligt om gud vet vad och skrattade och pussades. När jag gick hem runt 3 hänger en mystisk herre över räcket och spyr, jag säger här mår vi bra och ler ett leende jag inte tror han uppskattade och sedan bestämde jag mig för att vingla vidare hemmåt.

Humorkommittén har så fint satt ihop en lista över alla galenskaper som hände igår, den bara måste läsas:

http://humorkommitten.blogg.se/

Dagens i-landsproblem

Vattnet i Glumslöv har stängts av eftersom någon klantig typ gjort något klantigt.

Vilket betyder att jag, som nyss tänkte hälla över mitt vin i små pet-flaskor, inte kan göra detta då jag inte kan skölja ur dem före. Och eftersom jag inte vill att mitt vin ska smaka underligt får jag släpa med hela min oöppnade bag in box till festen vilket i sin tur kommer leda till att folk tror att Isabelle, hon är en riktig vinpimplare hon, och henne! ja henne kan vi tatta vin av. Och eftersom jag inte är den som är den som vill vara snål kommer jag inte ha något vin kvar när jag kommer hem.

Så sluta upp med att klanta till vårat vatten, ni tar slut på mitt vin.


Grow up or die

Det var en oväntat stor skara som föll för mitt förslag och helt plötsligt stod vi där i kapprummet och sjöng don't worry be happy. Med lite övning hade det blivit underbart vackert! Men efter en halvtimme bestämde några sig för att denna låt är tråkig! och seg! va? Den är ju utan tvekan en av världens skönaste låtar. Och då dessa få personer var missnöjda fall allt plötsligt till marken då det var omöjligt att hitta en låt som faktiskt hela klassen gillar och kan.

Lisa, Caroline och jag satt i alla fall kvar alldeles själva i soffan och sjöng don't worry be happy i en liten protest efteråt och när Emma sedan säger "3 omega kommer inte att göra något framförande idag" i kyrkan muttrade jag och Sandy lite för oss själva - för det, om något, var tråkigt och segt.

Avslutningen blev ändå alldeles perfekt. När humorkommittén gick fram för att ha Campeons första och sista öråd satt jag och Sandy med tårfyllda ögon och försökte bortse från tanken att vi har så jävla roligt på Campeon och att det nu bara är några månader kvar...

Det är nog den enda skolavslutningen någonsin då jag inte känner att det är skönt att slippa skolan - för jag vill inte slippa skolan längre. Nästa gång jag vinkar hejdå till lärarna och sitter i kyrkan på avslutning är det för gott. Och när jag frågar Sandy om vi inte ska ta och besöka Campeons avslutning nästa år säger hon "Älskling, jag är i London nästa jul" och jag svarar genast "Nej!". Kära vänner! ni får inte flytta ifrån mig förstår ni väl! vi får inte splittras! Ni ska bo här hos mig så att vi kan ligga och kramas hela dagarna och aldrig någonsin bli vuxna.

Grow up or die är det som gäller om ett halvår. Känns det som. Fan.

Nu ska vi dricka vin hela kvällen, det kan sluta precis hur som helst.


Don't worry, be happy!

Imorgon slutar vi skolan och inleder vårat sista jullov, spännande.
Min kära klass kom på i fredes att vi ska sjunga Broder Jacob i kyrkan på skämt.
Ni får ursäkta mig men jag ser inte humorn i detta... kanske främst för att denna låt ligger i topp 5 på låtar jag inte tål.

Jag kom därför med ett förslag om att vi ska sjunga don't worry be happy samtidigt som vi visslar och knäpper med fingrarna, eller ja, inte samtidigt, men ni förstår...

Vad säger ni? Broder Jacob eller don't worry be happy? Eller har ni något annat förslag?

Bellman on top

Mina damer och herrar! jag har strålande nyheter! Jag rekomenderar att ni håller er hårt i er lilla stol nu för jag, bellman (en full poet, mitt nya smeknamn) har fått Väl Godkänt på ett prov i naturkunskap! FÖRSTÅR NI? I NATURKUNSKAP! Jag är ungefär lika bra på det som jag är på fotboll. Vanligtvis är Väl Godkänt ett fruktansvärt nederlag men när det handlar om celler och atomer och vad nu skiten heter ja då är det fan ta mig skitbra!

Om jag gillar julen?

Alltså allvarligt talat. Ni som känner att meningen med livet är att hamna högt upp någon mest aktiva lista eller liknade, genom att kommentera alla bloggar ni kommer över men fullkomligt meningslösa grejer som:

"gillar du julen?"
"längtar du till julafton?" osv.

Ni kan väl inte på riktigt påstå att ni är intresserade av om en helt främmande människa gillar julen eller inte?
Om man vill vara en "känd" blogg så ska det väl inte byggas upp på att man ägnar dagarna åt att kommentar bomba folk? Är det inte roligare att bli "känd" för att man verkligen har tallang?


Äta för att leva eller leva för att äta? hur var det nu?

Somliga gillar att sporta, spela musik, mecka med bilar, måla naglarna eller vad det nu kan vara på sin fritid.
Jag gillar mat. Jag gillar att kolla i kokböcker, att planera maträtter, att handla mat och att laga mat men framförallt att äta mat (vilket är ironiskt eftersom jag är rätt kräsen). En vacker dag, när jag är gammal och rynkig, har jag en dröm om att slå mig ner i Italien eller i Frankrike och öppna en resturang.

Och när en av kockarna på örenäs (som är lika gammal som mig) berättar om hur han och hans vänner brukar handla mat tillsammans och laga trerätters om kvällarna och sen sitter de och äter och pratar hela kvällen istället för att supa ner sig på Tivoli stirrar jag på honom med stora ögon och tänker att åh, så vill jag också spendera mina kvällar. Är ni på damer och herrar? ska vi prova?

Mamma och pappa ringde imorse när de var på väg till Amsterdam och ville att jag skulle laga middag till dem ikväll så vi kunde ha lite reunion, självklart vill jag det. Frågan är bara vad man ska laga? help moi please.

God Jul

image63

How you doin?

Det är lördag, snart öppnas vinet, Muse spelas på högsta volym och Louise & Elin är på ingående.

Behöver jag säga något mer?

John Hron

klickade runt lite på bilddagboken och hittade en bild på en kraftigt misshandlad kille vid namn John Hron. Under stod en lång text om hur han blivit mördad av ett gäng nazister (Ni campeons känner säkert igen det då det står om detta i vår religionsbok också)

illamående söker jag på John Hron på google och hittar intervjuer med en av mördarna, mår ännu mer illa och undrar hur fan en människa frivilligt går runt och kallar sig nazist eller rasist. Hur kan man vilja bära ett sånt namn? Hur kan man vilja stödja det de gör och har gjort i historien? Hur kan man bli så fullständigt sinnesrubbad?

Vill du själv läsa texten eller se bilderna är det bara att söka på John Hron på google.


På självaste lucia

Varenda liten del i min kropp värker men speciellt delen under lungan på väster sida. Vad har jag för organ där? det organet svider i alla fall. Klockan är elva och den enda ansträngning jag gjort idag är att gå ner och hämta upp datorn för att lägga mig i sängen igen. Jag lyssnar på Kate Nash och fantiserar om rostat vörtbröd men mina ben känner inte för att krångla ur sig från täcket så jag ligger snällt kvar.

Igår hade jag en fin dag med Harald! vi gick runt på nova och handlade julklappar. På Indiska får man slå in sina julklappar själv minsann, sa en trevlig expedit som sedan ångrade det djupt då jag och Harald stod och slådde in julklappar i evigheter eftersom vi inte blev så speciellt nöjda och var tvugna att börja om och om och om igen.

Vi pratade gamla minnen och skrattade gott åt våra vilda halmstad tripper samt om vår fula tid och alla oändliga gånger vi gick på discot i glumslövs gymnastiksal (ni glumslövare kommer säkert ihåg!) Alla klädde upp sig som tusan, själv hade jag oftast allt i rosa samt två tottar på höger och vänster sdida om huvudet. Varsamt hade jag dragit fram två tunna slingor som hängde ner vid ögonen. Jag tyckte att jag var det snyggaste som någonsin vandrat på denna planet.

På discot satt alla vid sidorna på bänkar och lyssnade på musiken, dansgolvet var tomt.  Efter en timme ungefär  började de coolaste tjejerna på skolan dansa i en liten ring och vi andra tittade på dem med avund och undrade hur de vågade.  Så här fortsatte det  och fler och fler vågade sig upp och dansa... När det var ungefär en timme kvar började de spela tryckare och där satt jag med mina tottar och bad till Gud att någon skulle bjuda upp mig precis som alla andra tjejer gjorde. Endast några få blev uppbjudna och de som inte blev det sprang runt runt runt dessa par och roppade "oooohhh", gjorde pussljud eller låtsades fotografera dem.

På kvällen, runt 10, gick man hem. Harald och jag sov över och repeterade kvällen om och om igen. Antingen var man överlycklig för att någon bjudit upp en eller så grät man för att den man var kär i dansat med någon annan.

Det är annat än The Tivoli det....

GOD jul

Jag tycker att det gnälls på tok för mycket om julen, som enligt mig, inte alls är stressig på något sätt. Varför skulle det vara stressigt att tänka lite på andra människor och på vad de kan tänkas vilja ha för julklapp och sedan köpa eller göra något? Jag tycker det är hur mysigt som helst att smida planer och planera något kul att ge bort till nära och kära och gillar att slå in små paket, umgås med familjen julpyssla och lyssna på julsånger.

Att rubriker som "så slipper du julstressen!" och "så här bantar du bort julmaten!" finns en månad innan julafton kan jag inte begripa mig på. Jag hoppas journalisterna känner sig nöjda med sina jobb när de publicerar sån smörja som inte gör annat än förstör.

Julen blir vad man gör den till.
Om det är så fruktansvärt hämskt att köpa presenter ja men gör då inte det och sluta klaga när du ändå är i farten så vi som faktiskt fortfarande älskar julen kan få njuta av den!

citat rakt ur förfestandet!

"vad tänkte jag säga nyss? jag tänkte säga att jag var en pissmyra"

"5 minuter senare "skål för att jag är en pissmyra!"

FREDAG EQUALS FEST!

Vinflaskan är öppnad, arctic monkeys spelas i högtalarna (ingen fara sandy vi är tysta och fina) i sandys lägenhet utan sandy, eftersom hon och lisart är och super gratis på tempel. Vi ska snart joina dem men först ska det förfestas och gp:as

so long suckers

Hej luggen

Så här festlig ser jag ut nu och jag lovar er att ni inte kommer se en klämma i mitt hår på väldigt, väldigt lång tid.
Det är alltid trevligt när man får användning av min omtalade cam! men den här gången valde jag dock en annorlunda outfit, eller ja, att ha en outfit överhuvudtaget.







Adjö luggen

sen i juni ungefär, har jag sparat och sparat min lilla lugg så att den skulle bli lång och fin. (Ja, det är därför jag har haft samma frisyr i ett halvår) Men nu har jag bestämt mig för att ge upp och klippa av den igen då jag inte har någon lust att sätta upp min långa besvärliga lugg med samma klämmor som jag haft sen i juni...

Nu åker jag till Anette. Luggen ska av.
Ikväll är det helsingborgs första studentfest på tempel och givetvis kommer vi vara på plats!

ses vi i dimman?

Torsdag

Många ville ha länken och göra egna små fina gubbar och här har ni den : http://www.sp-studio.de/

nu ska jag fortsätta låtsas att jag pluggar tills filip kommer hit och tvingar mig att börja plugga.

puss

Tidsfördriv

Jag har gjort om mina nära och kära till ytterst vackra varelser! (Ta inte illa upp nu)
Jag har även bakat bullar , städat och mycket annat som håller mig upptagen så att jag har ursäkter att inte plugga.

Lisa the artist, Jacob snuskgubbe, Filip allmänt busig och happy, Sandy partyprincess med glasögon utan glas.


Louise Sjö kung i sin egna barnsliga värld, My filosofisk och happy & Oscar rockdude!

Namnjakten!

Jag och Filip har ännu inte något namn på vårat företag, firma eller handelsbolag.
Jacob har dock gjort upp tydliga riktlinjer till oss:

Jacob - säger:
jag tycket ni ska heta något med jacob....
Jacob - säger:
annars blir jag sur
Jacob - säger:
väldigt sur

Vi kom fram till att Jacobs bitches'n hoes var fint.
Vad tycker ni?

Free your mind and your ass will follow!

Jag måste plugga naturkunskap. Måste med stort M. Just därför finns det mängder med andra roliga saker jag kan göra, så nu har jag letat igenom bilder i fall i fall det fanns något jag kunde redigera och det fanns det ju! såklart. Att klicka runt på bilddagboken och i bloggvärlden är ju också minst lika viktigt!

På tal om ingenting så har Jag aldrig hittat en kalori jag inte gillat.
Idag införde jag min nya diet! Den höll till klockan 19:00, ungefär. Då kom jag på att jag skulle överföra mitt godis som jag tog hem igår till en stor fin skål som jag skulle kunna bjuda friends and mates på men den här skålen förstår ni! Den förföljde mig ner för trappan, maskerade sig väl och satte sig sedan brevid mig och sen helt plötsligt började godiset ANFALLA! flög rakt in i munnen på mig och jag lyckades inte hejda dem förän hälften var slut...

Nu råder jag dig, eller vem som helst, att komma och beslagta resten innan det attackerar mig igen.

Allting enligt rätt och lag

Jag och Filip har statat ett företag. (Eller en firma, eller ett handelsbolag) vi har inte riktigt bestämt oss på den punkten än. Men det är startat. Och förhoppningsvis kommer de fungera tillslut,

och då mina vänner. Då kommer jag inte vara arbetslös efter studenten och vet ni? Jag kanske kommer sommarjobba på vårat företag.

Tro nu inte att vi bara svamlar för detta är blodigt allvar! Efter seriösa samtal med skatteverket idag är det säkert och jag är säker på att vi kommer att ro i land det här!

Vi ska göra det vi är bäst på - Reklam, grafisk design och formgivning.
Wish us luck!

Godmorgon! här serverar vi ångest!

Imorse när jag satte mig vid frukosten säger mamma "Vet du vad jag kom på i morse? du tar ju studenten om ett halvår! det är ju ingen tid alls! du måste börja planera nu vad du ska göra, om du vill plugga, resa eller jobba och hur detta ska gå till"

NEJMEN! det menar du inte. Den tanken har jag ju inte alls tänkt på, bara si så där miljoner gånger i minuten. Det enda jag har lyckats komma fram till är att jag inte vill ta studenten. Det medför på tok för lite positivt.

Jag älskar min klass, jag tycker våra lärare är underbara (oftast), jag gillar att umgås med 30 pers om dagen, jag gillar mitt busskort som tar mig vart jag vill i Skåne för ynka 450 kr per termin, jag älskar mitt studiebidrag och alla fina lov!

I juni slinker de sista studiebidraget in på mitt konto och efter det kommer jag aldrig mer ha pengar om jag inte jobbar. Jag kommer inte umgås med 30 pers om dagen där jag faktiskt gillar majoriteten och busskortet kommer kosta ca 1000 kr i månaden.

Men om jag jobbar och sliter så kommer jag till Australien. Och det är ju alltid något.

Nu ska jag lyssna på there's a lot of thing to do before you die och försöka sluta tänka på studenten "den lyckligaste dagen i livet" det känns inte riktigt så för mig just nu!

Det här med att bli vuxen alltså... jag tror inte att det är min grej.


Trehundra kilo godis? någon?

Att äta (och sälja) godis för 120kr/h är ett jobb som passar mig utmärkt känner jag. Men efter sju timmars godisätande känner jag att jag ätit tillräckligt mycket godis för de närmaste tio åren.


Jag har även lyckats sälja som smör i solsken och jag fick trevligt besök av Louise & Joakim, som handlade till kraftigt rabatterade priser. Joakim gjorde även sitt bästa för att sälja in chokladdoppade kaffebönor till mina kunder, tackar vi för!

Nu,
borde jag springa ett varv runt Europa men pluggångesten behöver dämpas så det är bara att börja skriva om B-lymfocyterna och allt vad de nu heter igen?


Bio eller två öl? det är den stora frågan.

Efter en grymt trevlig dag i malmö med Filip & Jacob var det tänkt att jag, mysan och Caroline skulle gå på bio.
Att vi innan tänkte käka lite indiskt och dricka vin skulle väl inte vara någon fara...

Lisa, Caroline, jag, Mysan & Matilda bestämde oss rätt snabbt efter några klunkar vin att en biobiljett är ju faktiskt två öl! Bio tankarna försvann och innan vi visste ordet av satt vi på Dahlbergs och drack drinkar.

Vår fina lilla My fnissade till det rätt snabbt och konstaterade att hon var på "pickisen" och då kände vi att det var dags att dra vidare till Gyllene prag och där spenderade vi kvällen tillsammans med Sandy, Lycke, Cj, Filip, Jacob, Anna och Oscar mm.

När det började snackas tivoli kände jag att min biokväll gått lite för långt och pengarna hade försvunnit hissnande snabbt så jag lunkade vidare till tåget med en full pojkvän i släptåg.

Tack för en ännu en fin kväll!

RSS 2.0